Bu Blogda Ara

13.12.2008

Başarılı olmanın sırları: 1. Pozitif olmak

Başarılı olmanın ilk sırrı pozitif olmak
Başarının sırları öyle sanıldığı gibi, kaf dağının tepesinde falan saklı değil. Aslında birçok başarabileceğimiz şeyler için gerekli özellikler burnumuzun ucunda, gözlerimizin önünde bulunmakta. Eğer biraz dikkat edersek bir çoğun göreceğimiz kesindir.
Tabiki bu da bizim bakış açımıza bağlıdır. Pozitif olmak demek, olumlu yapılabilir olarak düşünmek demektir. Yani olumsuz düşüncenin karşıtıdır.
Pozitif düşünmek size bir çok olabilirlikleri açar, ufkunuz açılır, kendinize olan güveniniz artar, daha çok şeyler yapma hevesiniz, katma değeriniz yükselir. Değer yaratırsınız, değer katarsınız.
Olumsuz düşünmede ise yapamazsınız çünkü mentalite olarak size durdurur ve bir çok şey “yapmak” eyleminden sizi alıkoyar.
Pozitif düşünce ile negatif düşünce arasındaki en belirgin fark birisi yapabileceklerine diğeri ise yapamayacaklarına odaklanır.
Bir düşünürün dediği gibi, Eğer yapamacağınızı düşünüyorsanız, doğrudur yapamazsınız.
Poziitif olmak için neler yapmalıyım diyorsanız yapacağınız 5 YTL’lik bağışla bu bilgileri sizlere gönderiyoruz. Alacağınız bilgiler uygulayamaya yönelik olacaktır. Yani size gödnerceiğimiz bilgiler günlük yapacaklarınız listesini oluşturmaktadır. Böylece pozitifi düşünmeyi öğreneceksiniz.
info@parasalsorunlar.com a mail atarak pozitif düşünmeyi öğrenmek istiyorum yazın ve size ödeme bilgilerinizi gönderelim.
Kaynak: Parambiriksin Dergisi ve Parasalsorunlar.com
Dergimize bedava abone olmak için tıklayın.