Bu Blogda Ara

30.12.2007

ÇOK PARA KAZANMANIN ÇOK KOLAY ve HIZLI YOLU

Çok kolay, hızlı bir şekilde zengin olmayı öğrenmek istermisiniz?

Çok para kazanmak ve zengin olmak istiyorsunuz.
Ama, çok hızlı olmasını da istiyorsunuz
ve Ayrıca çok kolay olmasını istiyorsunuz.

Tek yapmanız gereken, kolay ve hızlı bir şekilde zengin olmak için her ne ya da neler gerekiyorsa onları eksiksiz yapmak.

işte sırrı öğrendiniz. işe koyulabilirsiniz artık.

Bazılarınız dalga geçtiğimi düşünüyor olabilirsiniz. Ama düşünmek te zor geliyorsa, söylenecek birşey yok.

Ülkemizdeki bir çok istikrarsızlığın, gereksiz harcamaların, yanlış yatırımların hatta insanların dolandırılmalarının başlıca sebebinin heveslerimizin isteklerimizin bir an önce yerine gelmesi arzusundan kaynaklanıyor.

Çünkü denetimi kaybediyoruz, sorgulamıyoruz, tartmıyoruz, ölçüp biçmiyoruz.

Hazır olsun, zahmete sokmasın ama çok kazandırsın... imkansız değil ama eğer birilerinin gelip bunu size sunması bekliyorsanız ya daha çok bekleyeceksiniz demektir ya da işin içinde başka bir iş var anlamına gelir.

Düşünmek gibi problemimiz var sa, O zaman size düşünmenizde yardımcı olalım... Aşağıdaki sorularımızı bizim için değil kendiniz için cevaplandırın ...

  • Ne kadar para kazanmak istiyorsunuz (kuruşuna kadar bir kağıda net yazın) ?
  • Ne kadar sürede kazanmak istiyorsunuz? (tarihi net olarak yazın)
  • Vizyonunuz nedir? (ileriye baktığınızda mesela 5 yıl sonra nasıl biri olacaksınız, hayatınızda neler değişmiş olacak, bir yere yazın)
  • En büyük yeteneğiniz nedir?
  • En büyük yeteneğiniz insanlar için nasıl bir fayda nasıl bir hizmet sağlayacak?
  • Bu yeteneğinizi geliştirebilir, farklı kılabilir ve daha faydalı ve az bulunan bir hizmete ya da ürüne çevirebilirmisiniz?
  • Siz, arkadaşlarınız, iş çevreniz veya akrabalarınız bu hizmetinize para ödermiydi?
  • insanların bu ürünü hizmeti alması için onu eşsiz kılan ne?
  • Kazanmak istediğiniz miktara ve kazanmak istediğiniz süreye bağlı olarak ayda, yılda ne kadar satmanız veya sattırmanız gerekiyor?
  • Rakipleriniz var mı? Rakipleriniz kimler? iyi yönleri nedir kötü yönleri nedelerdir? Siz bunları onlardan daha iyi nasıl yapardınız?
  • Müşterileriniz kimler, nasıl bir davranışa, harcama alışkanlığına sahipler ? siz onlara nasıl ulaşacaksınız? veya onlar sizi nasıl bulacaklar?
  • Müşterilerinize kendinizi nasıl tanıtacaksınız, ne kadar pazar payınız var? Tezgahınız doğru yerde mi? Müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorsunuz yoksa kutuplarda buzdolabımı?
  • Önünüzdeki en büyük prolem, engel nedir? Küçük parçalara ayrılabilir mi, ufaktan ufaktan çözülebilir mi?
  • Bu iş size ne kadara (Zaman ve Para olarak) patlıyacak ve eyeterli satış/talep olmaz sa ve işler istediğiniz gibi gitmez se ne kadar dayanabilirsiniz?
Şimdilik bu sorular size yeterli olacaktır.. Gözünüz korkmasın, korku bir ilizyondur, siz onu kafanızda canlandırırsınız aslında o sizin kafanızda büyüttüğünüz kadar büyük değildir.

Şunu unutmayın bu sorular yola çıkmadan önce cevaplamanız gereken sorular değil, yola çıktığınız zaman muhtemelen karşılaşacağınız ve çözmeniz gereken ufak ayrıntılardır.

Bunları önceden hesaplamanız ki biz buna planlama ve öngörülmüş risk diyoruz sizi bazı olası tehlikelere ve krizlere karşı hazırlar. Önünüzü görmenize yardımcı olur.

ooooooo bunları kim yapacak diyorsanız haklısınız, o yola yapmayı göze alanlar çıkabilir ... Bu iş yani hayatta başarılı olma arzusu, bunlardan birini de çok para kazanmak olarak sayabilirsiniz, bir geçici heves ya da yaz aşkı değildir.

Hiç bitmeyeceğini bile bile bir yarışa girdiğinin farkında olmak buna rağmen katılmaktır. Bunu başarmış insanların, "rahat" diye bir kelimeleri literatürlerin de yoktur.

Kısaca düşüncelerinizi değiştirin eğer yoksa düşünmeye başlayın...

-----------------------------------------------------------------
Daha fazlasını öğrenmek istermisin ?
Size aşağıdaki harika eğitim videosunu tavsiye ediyorum bedava....


Hotfilden nasıl indereceğini  Bilmeyenler için, Hotfile dan Eğitim videosunu nasıl indereceğinizi anlatan kısa videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz (Hotfile'dan Nasıl Dosya indirilir tıkla!!).

Eğitim Videosunu indirmek için linki tıklayın.

geri bildirimlerinizi bekliyorum (admin@finansbul.net)

16.12.2007

Borç yiğidin Kamçısı mı yoksa mazoşitmiyiz?

Hadi Gerçekten borç yiğidin kamçısı mı değil mi görelim. Ülkemizde ne yazık ki insanlarımız borçlanma nedir, ne gibi koşullarda yapılır ve nasıl borçlanlanma yapılmalı konularında çok eksik bilgilere ve yanlış algılamalara sahip.

Şunu belirtmeliyim ki bankalardan ya da şahıslardan kredi alarak borçlandığınızda asla bu borçlanmayı keyfi nedenlerle yapmayın. Asla zevkler için borç alınmaz. Altını çiziyorum asla.

Borçlanma, geri getirisi olacak hizmet,mal ya da yatırım araçları için yapılmalıdır. Açıklamak gerekirse asla tatile çıkmak için, kendinize kıyafet almak için, kumar oynamak için, lüks yerlerde yemek ziyafetleri, turlar için borç alınmaz.

Borçlandığınız zaman bunun mutlaka getirisi olmalıdır. ve bu getirinin riski önceden hesaplanmış olmalıdır.

Riski, önceden tahmin edilmiş öngörülmüş tehlikelere karşı önlem alarak yatırım yapmak olarak anlayabilirsiniz.

Öncelikle Borçlanmanın kırbaç etkisini görmek için kendimize şöyle bir göz atmamız gerekiyor.

Nasıl mı?

Şimdi öncelikle yapmanız gereken kendi koşullarımıza bakmak, bunun içinde dünya olimpiyat matematik şampiyonu olmanıza gerek yok. Yani yapacağımız şey elimizde neler olduğudur.

Eğer matematikte 4 işlemi biliyorsanız ya da hesap makinanız varsa (bilgisayarlarda da var) bu işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Finansal hesaplarda insanları aslında korkutan sadece teknik ifadelerdir, bu teknik ifadeleri kullanmadan şöyle bir hesap yapmanız gerekiyor.

Mesela bankadan kredi aldığınız (12 aylık geri ödemeli olsun), ve her ay 1000 YTL veriyorsunuz diye düşünelim. Maaşınızın dışında başka bir geliriniz olmadan toplam gelirinizin 2 000 YTL olduğunu varsayalım.

1 yıl için 12 000 YTLborcunuz..
1 yıl için 24 000 YTL geliriniz var demektir.

12 000 YTL 'yi 24 000 YTL'ye bölün ve 100 le çarpın. Bu oran sizin Borç Tehlike Oranınızdır (BTO).

BTO= Borçlarınız/Gelirleriniz*100
Eğer bu BTO %25 ten küçük ise iyi durumdasınız demektir ve bu oran 0 (sıfıra)ne kadar yakınsa o kadar iyisinizdir demektir.

Eğer bu oran %25-%43 arasında ise durumunuz orta halli ama risk taşıyorsunuz demektie. Ama bu oran %50 den büyük ise Tehlike çanları çalıyor demektir.

Şimdi burada anlattıklarıma göre eğer bu BTO oranını düşürmek istiyorsanız yapmanız gereken ler size Param biriksin Workshop eğitimleri ile anlatılacaktır. Eğitimlerimize üyelik ücretsiz olup Amerika da denenmiş metodlar mevcut ülke koşullarına ve kültürüne göre aktarılmaktadır.

Hemen ücretsiz üye olun,

Üyelik için Tıklayın

11.12.2007

Zenginlik ve Fakirlik arasında ki fark sadece maddiyat mı?

Zengin ve Fakir olmanın arasındaki fark sadece maddi nedenlerden mi!

Eğer size şöyle bir soru soruldaydı nasıl cevap verirdiniz merak ediyorum.

Çok iyi bir geliriniz mi olsun isterdiniz yok sa çok iyi para yönetimine mi sahip olmak isterdiniz?

Çok iyi bir gelirinizin olmasını istermiydiniz sorusu internette sıkça kullanılan tuzak sorulardan biridir. İnsanı cezbeder... Ama asıl konu bunun nasıl olacağıdır. Zaten farkta burada yatıyor.

Açıklamama geçmeden önce size bir soru daha sormak istiyorum ve bunu da bir düşünün.

Size öyle bir yetenek, öyle bir yöntem ya da yetenek verilecek ki sizi bu yöntem veya yetenek 1 yıl içinde zengin edecek, peki siz bu yöntemi başkalarıyla paylaşırmıydınız ya da bu yeteneği başkalarına öğretirmiydiz?

Şimdi ilk soruma geliyorum..

Size sorduğum soru görüldüğü üzere 2 seçenekli bir sorudur. Ancak, içinde herhangi birini seçin diye bir açıklamam yok, ikisini de seçebilirdiniz. Yani hem iyi bir gelire sahip olmayı hemde iyi bir şekilde gelirinizi yönetmeyi isteyebilirdiniz.

Neden mi?

Bazılarınız kelime oyunu yaptığımı düşünebilirsiniz ama bu kelime oyunundan çok sizin nasıl bir düşünce yapısına, beyninizde ne tarz programlama diline sahip olduğunuzu gösterir. Amerikada çok zengin,orta gelir ve düşük gelirli insanlar arasında yapılan araştırmada sorulmuş sorulardan birtanesi budur.

Zenginlerin büyük oranda her ikisini de istediği farkedilmiş, bunun da zengin olmak ile olamamak arasında ki çok önemli bir yaklaşım farkı olduğu açıkça bize göstermiştir. Ayrıca Zenginler arasında yapılan araştırmada zengin olmanın sadece çok iyi bir gelire sahip olmayıp, çok iyi de para yönetimi özelliklerine sahip olduğu gözlemlenmiştir.

Kıssadan hisseye, zengin olmak sadece çok iyi bir gelire sahip olmak demek değildir. Ayrıca iyi bir kişisel finans yönetimi de gerektirir.

Gelelim ikinci soruma, size dünyada bir tek size özel bir yetenek ya da yöntem sunulsaydı bunu başkalarıyla paylaşırmıydınız sorunun cevabı size kalmıştır.

Ama bir çok insanın buna hayır diyeceğine kanaat getiriyorum, çünkü herkesin aynı düşündüğü ve aynı davrandığı bir yerde fark beklemek ne kadar doğru olabilir yani o yetenek ya da metod da sıradanlaşır. O halde etrafınıza bir bakın, internette araştırma yaparken dikkat edin.

Size zenginlik için vaadedilen yöntemler arasındaki farklar ne kadar belirgin? ve sizce bu yöntemi sadece onlar biliyor olsalardı sizlerle paylaşırlarmıydı?

Peki sen ne yapmaya çalışıyorsun şeklinde bir soru soruyorsanız ?

Öncelikle kimseye zenginlik vaadetmiyorum. Bilginin paylaşılmasına gerektiğine inanırım. Ama yeteneklerimi ya da yöntemlerimi asla paylaşmam söz konusu olamaz. Benim burada sizlerle paylaşmaya çalıştığım şey de, bakış açısı farklılıkları. Sizlerin de bunun farkında olmanız gerektiğine inanıyorum. Kimse sizi zengin etmek için uğraşmaz. Kimsenin böyle bir derdi de olacağını sanmıyorum.

Sizin bilmeniz gereken, her yiğidin farklı bir yoğurt yemesi vardır. Siz de Kendinize ait bir yönteminiz var. Anlatmak istediğim, farklı düşünerek kendinize ait metodunuzu bulmanız ve bunu geliştirmenizdir.

Eğer hala birilerinin gelip sizi zengin etmesini daha iyi bir gelir sunmasını bekliyorsanız yanlış duraktasınız, derim ve hayatınız da akıp geçiyor.
---------------------------------------------------------------
Para biriktirme, para kazanma yolları, yöntemleri ve uygulamaları ile ilgili olarak sunulan Param biriksin workshop'a üye olmanızı tavsiye ederim. Düzenli olarak ücretsiz size e-dergi gönderilecektir. Bu

Ücretsiz, Hemen üye olmak için burayı tıklayın. Üyelik kısmını tıklayın ve Email adresinizi girin ve tamamdır (e-mail adresinizi doğru girdiğinizden emin olun, aksi halde dergi adresinize postalanamaz).


Eğer Üyemiz iseniz !

Bizi tavsiye edermisiniz? Eğer bu tür eğitimlere ve bilgilere ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz kişiler varsa. Aşağıdaki linki tıklayın ve mesajlar bölümüne bizi yavsiye ettiğiniz kişilerin e-mail adreslerini yazın (yanlış anlamalara karşı, sizi zor durumda bırakmamak için hiç bir şekilde adınızı teşhir etmeyeceğiz).

Bizi önermek için burayı tıklayın mesajlar bölümüne mail adreslerini giriniz diğer kısımları boş bırakabilirsiniz..... Teşekkürler

----------------------------------------------------------------------------------------

2.12.2007

Kredi Kartı Probleminizi çözmek istermisiniz?

Kredi kartınızla probleminiz var ve bunu çözmek mi istiyorsunuz? Merak etmeyin her sorunun bir çözümü var. Size nasıl yapacağınızı anlatmadan önce bazı bilgiler vermek istiyorum.

Ülkemizde Kredi kartı ile ilgili birçoklarının problemi var. Bu konuda yanlız değilsiniz.Yapılan araştırmalarda kredi kartı ile ilgili sorunların dağılımı şöyle:
  • Müşterinin Kontrolsüz ve Mali olanaklarının üstünde kredi kartı kullanımı (% 66)
  • Bankaların Kredi kartı Politikaları (%23)
  • Dolandırılıcılık ve Hırsızlık (%8)

Eğer dikat ettiyseniz, bu 3 noktanın ortak bir yönü var.

Bilinçsizlik.....

Evet, aslında problemin ana nedeni kullananın (yani sizin) ne gibi durumlarla karşı karşıya olduğunu bilmemesi.

Kredi kartınızı nasıl kullanmanız gerektiğini bilmek istermiydiniz?

Sizlere yardım amaçlı olarak, garantili, denenmiş bir yol önermek istiyorum. Öncelikle bilmeniz gereken borçlu olmanızın, kredi kartınızı kötü yönetiyor olmanızın bir sonuç değil, bir süreç olduğudur. Kesinlikle kontrol altına alabileceğiniz bir süreç.

Kredi kartınızı nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenmek istiyordunuz değil mi?

Aşağıdaki linki tıklayın ve Param biriksin Workshopa ücretsiz üye olun, size denemiş ve başarısı kanıtlanmış yollar öğreten, finansal hayatınızı güvence altına almanıza yardımcı olacak uygulamalar size e-posta ile gönderilsin.

Şimdi burayı tıklayın ve bedava abone olun. Yada info@parasalsorunlar.com adresine abone olmak istiyorum yazarak mail gönderin. Hemen harekete geçme zamanı!

Hala şüpheleriniz mi var?

Eğer bana inanmıyorsanız , http://www.sikayetvar.com/ adresine gidin ve orada banka/kredi kartları ile ilgili kısma girin. Şikayetleri okuyun.