Bu Blogda Ara

2.12.2007

Kredi Kartı Probleminizi çözmek istermisiniz?

Kredi kartınızla probleminiz var ve bunu çözmek mi istiyorsunuz? Merak etmeyin her sorunun bir çözümü var. Size nasıl yapacağınızı anlatmadan önce bazı bilgiler vermek istiyorum.

Ülkemizde Kredi kartı ile ilgili birçoklarının problemi var. Bu konuda yanlız değilsiniz.Yapılan araştırmalarda kredi kartı ile ilgili sorunların dağılımı şöyle:
  • Müşterinin Kontrolsüz ve Mali olanaklarının üstünde kredi kartı kullanımı (% 66)
  • Bankaların Kredi kartı Politikaları (%23)
  • Dolandırılıcılık ve Hırsızlık (%8)

Eğer dikat ettiyseniz, bu 3 noktanın ortak bir yönü var.

Bilinçsizlik.....

Evet, aslında problemin ana nedeni kullananın (yani sizin) ne gibi durumlarla karşı karşıya olduğunu bilmemesi.

Kredi kartınızı nasıl kullanmanız gerektiğini bilmek istermiydiniz?

Sizlere yardım amaçlı olarak, garantili, denenmiş bir yol önermek istiyorum. Öncelikle bilmeniz gereken borçlu olmanızın, kredi kartınızı kötü yönetiyor olmanızın bir sonuç değil, bir süreç olduğudur. Kesinlikle kontrol altına alabileceğiniz bir süreç.

Kredi kartınızı nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenmek istiyordunuz değil mi?

Aşağıdaki linki tıklayın ve Param biriksin Workshopa ücretsiz üye olun, size denemiş ve başarısı kanıtlanmış yollar öğreten, finansal hayatınızı güvence altına almanıza yardımcı olacak uygulamalar size e-posta ile gönderilsin.

Şimdi burayı tıklayın ve bedava abone olun. Yada info@parasalsorunlar.com adresine abone olmak istiyorum yazarak mail gönderin. Hemen harekete geçme zamanı!

Hala şüpheleriniz mi var?

Eğer bana inanmıyorsanız , http://www.sikayetvar.com/ adresine gidin ve orada banka/kredi kartları ile ilgili kısma girin. Şikayetleri okuyun.