Bu Blogda Ara

30.12.2007

ÇOK PARA KAZANMANIN ÇOK KOLAY ve HIZLI YOLU

Çok kolay, hızlı bir şekilde zengin olmayı öğrenmek istermisiniz?

Çok para kazanmak ve zengin olmak istiyorsunuz.
Ama, çok hızlı olmasını da istiyorsunuz
ve Ayrıca çok kolay olmasını istiyorsunuz.

Tek yapmanız gereken, kolay ve hızlı bir şekilde zengin olmak için her ne ya da neler gerekiyorsa onları eksiksiz yapmak.

işte sırrı öğrendiniz. işe koyulabilirsiniz artık.

Bazılarınız dalga geçtiğimi düşünüyor olabilirsiniz. Ama düşünmek te zor geliyorsa, söylenecek birşey yok.

Ülkemizdeki bir çok istikrarsızlığın, gereksiz harcamaların, yanlış yatırımların hatta insanların dolandırılmalarının başlıca sebebinin heveslerimizin isteklerimizin bir an önce yerine gelmesi arzusundan kaynaklanıyor.

Çünkü denetimi kaybediyoruz, sorgulamıyoruz, tartmıyoruz, ölçüp biçmiyoruz.

Hazır olsun, zahmete sokmasın ama çok kazandırsın... imkansız değil ama eğer birilerinin gelip bunu size sunması bekliyorsanız ya daha çok bekleyeceksiniz demektir ya da işin içinde başka bir iş var anlamına gelir.

Düşünmek gibi problemimiz var sa, O zaman size düşünmenizde yardımcı olalım... Aşağıdaki sorularımızı bizim için değil kendiniz için cevaplandırın ...

  • Ne kadar para kazanmak istiyorsunuz (kuruşuna kadar bir kağıda net yazın) ?
  • Ne kadar sürede kazanmak istiyorsunuz? (tarihi net olarak yazın)
  • Vizyonunuz nedir? (ileriye baktığınızda mesela 5 yıl sonra nasıl biri olacaksınız, hayatınızda neler değişmiş olacak, bir yere yazın)
  • En büyük yeteneğiniz nedir?
  • En büyük yeteneğiniz insanlar için nasıl bir fayda nasıl bir hizmet sağlayacak?
  • Bu yeteneğinizi geliştirebilir, farklı kılabilir ve daha faydalı ve az bulunan bir hizmete ya da ürüne çevirebilirmisiniz?
  • Siz, arkadaşlarınız, iş çevreniz veya akrabalarınız bu hizmetinize para ödermiydi?
  • insanların bu ürünü hizmeti alması için onu eşsiz kılan ne?
  • Kazanmak istediğiniz miktara ve kazanmak istediğiniz süreye bağlı olarak ayda, yılda ne kadar satmanız veya sattırmanız gerekiyor?
  • Rakipleriniz var mı? Rakipleriniz kimler? iyi yönleri nedir kötü yönleri nedelerdir? Siz bunları onlardan daha iyi nasıl yapardınız?
  • Müşterileriniz kimler, nasıl bir davranışa, harcama alışkanlığına sahipler ? siz onlara nasıl ulaşacaksınız? veya onlar sizi nasıl bulacaklar?
  • Müşterilerinize kendinizi nasıl tanıtacaksınız, ne kadar pazar payınız var? Tezgahınız doğru yerde mi? Müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorsunuz yoksa kutuplarda buzdolabımı?
  • Önünüzdeki en büyük prolem, engel nedir? Küçük parçalara ayrılabilir mi, ufaktan ufaktan çözülebilir mi?
  • Bu iş size ne kadara (Zaman ve Para olarak) patlıyacak ve eyeterli satış/talep olmaz sa ve işler istediğiniz gibi gitmez se ne kadar dayanabilirsiniz?
Şimdilik bu sorular size yeterli olacaktır.. Gözünüz korkmasın, korku bir ilizyondur, siz onu kafanızda canlandırırsınız aslında o sizin kafanızda büyüttüğünüz kadar büyük değildir.

Şunu unutmayın bu sorular yola çıkmadan önce cevaplamanız gereken sorular değil, yola çıktığınız zaman muhtemelen karşılaşacağınız ve çözmeniz gereken ufak ayrıntılardır.

Bunları önceden hesaplamanız ki biz buna planlama ve öngörülmüş risk diyoruz sizi bazı olası tehlikelere ve krizlere karşı hazırlar. Önünüzü görmenize yardımcı olur.

ooooooo bunları kim yapacak diyorsanız haklısınız, o yola yapmayı göze alanlar çıkabilir ... Bu iş yani hayatta başarılı olma arzusu, bunlardan birini de çok para kazanmak olarak sayabilirsiniz, bir geçici heves ya da yaz aşkı değildir.

Hiç bitmeyeceğini bile bile bir yarışa girdiğinin farkında olmak buna rağmen katılmaktır. Bunu başarmış insanların, "rahat" diye bir kelimeleri literatürlerin de yoktur.

Kısaca düşüncelerinizi değiştirin eğer yoksa düşünmeye başlayın...

-----------------------------------------------------------------
Daha fazlasını öğrenmek istermisin ?
Size aşağıdaki harika eğitim videosunu tavsiye ediyorum bedava....


Hotfilden nasıl indereceğini  Bilmeyenler için, Hotfile dan Eğitim videosunu nasıl indereceğinizi anlatan kısa videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz (Hotfile'dan Nasıl Dosya indirilir tıkla!!).

Eğitim Videosunu indirmek için linki tıklayın.

geri bildirimlerinizi bekliyorum (admin@finansbul.net)